Simpelweg de juiste condities

Transport

Bevlogen chauffeurs

Kwaliteit is mensenwerk. Smits Transport en Logistiek investeert dan ook sterk in hoogwaardig personeel. We slagen er in de beste chauffeurs aan ons bedrijf te binden. Met onder meer gedegen opleidingen en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld 'het nieuwe rijden', schadepreventie en Voedselveilig werken. Smits Transport en Logistiek staat bekend om de collegiale werksfeer en het afwisselende werk voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Smits Transport mag voor haar klanten een diversiteit aan producten vervoeren. Zo werkt zij al geruime tijd voor de Thermotraffic Holland groep waar diepgevroren en gekoelde vlees -en visproducten hun bestemming bereiken. Het transport gebeurt uiteraard onder continue monitoring van de temperatuur van het vervoermiddel.

Voor haar klant Coop supermarkten verzorgt Smits elke avond/nacht het transport van groeten en fruit welke elke dag vers gekocht wordt door de supermarktketen bij diversen Nederlandse importeurs en tuinders door heel Nederland. Zo garanderen wij de klanten van deze supermarkt een snelle temperatuur gecontroleerde levering van haar dagverse producten. ’s Morgen gekochte en geoogst door de telers en ’s avonds al beschikbaar op het distributiecentrum voor levering de andere morgen in de winkels van Coop Supermarkten. Smits Transport staat dus dag en nacht voor haar
klanten klaar.

Ranfru Stoverij B.V. en Jonas Peulvruchten zijn onze dorpsgenoten en kan Smits Transport heel goed ontzorgen met hun transportactiviteiten. Door de korte afstand is snel schakelen hier altijd de kracht en dat is ook wat de dynamisch snel veranderde wereld van voedsel vandaag de dag verwacht van haar partners.

Maar ook niet temperatuur gecontroleerde producten kunnen prima voedselveilig door onze mensen op hun bestemming gebracht worden. Al veel jaren verzorgt Smits Transport het transport van noten en zuidvruchten voor uiteenlopende klanten. Dit kan naar andere op en overslagbedrijven getransporteerd worden maar Smits bezorgt dit ook voor klanten rechtstreeks in winkels. Zo zijn wij al jaren actief voor ons klant Parti. Voor de warehousing bij Smits Logistiek is het belangrijk dat klanten ook vanaf de bron ontzorgt worden. Daarom kan Smits desgewenst ook uw containertransporten vanuit de snel groeiende Rotterdamse haven voor u verzorgen. Elke transportvraag is bij Smits te bespreken en kan daar waar nodig op maat voor u ingevuld worden.