Simpelweg de juiste condities

Logistiek

Full service in logistieke oplossingen

In ons geconditioneerde distributiecentrum (5.500 m2) is ruimte voor maar liefst 4.500 pallets, verdeeld over verschillende temperatuurzones met eigen overslag- en cross docking-faciliteiten. Een modern voorraad-beheersysteem met partijregistratie en kwaliteit- en kwantiteitsbeoordeling bewaakt de complete logistieke keten van orderacceptatie tot uitlevering.

Voor Direct Source International en Torres Tropical Fresh verzorgen we de totale logistieke keten van transport tot op – en overslag. Specifieke klanteisen maken deel uit van deze dienstverlening. VAL-activiteiten zijn aanvullende diensten die worden toegevoegd aan een product gedurende het logistieke proces (bijv. labelen en verpakken) ook hiervoor bent u bij Smits aan het juiste adres. Orders worden op klantniveau klaar gemaakt voor verzending, rekening houdend met hun wensen.

Voor onze klant Parti verzorgen wij ook een totaaloplossing op logistiek gebied. Wij doen de inslag en opslag en orderpicking voor hun winkels. Ook het voorraadbeheer maakt onderdeel uit van deze dienstverlening.

Voor uiteenlopende klanten verzorgen we ook kleinschalige kortdurende opslag van hun producten.

Ook bent u bij Smits logistiek op het juiste adres voor X-docking van uw producten. Met deze dienst kunnen wij uw producten zonder op te slaan direct verzendklaar maken voor uitgaand transport. Voor onze klant Bring Frigo zijn wij elke zaterdag in staat om hun pallets op land niveau binnen 5 uur verzendklaar te maken voor diversen Scandinavische bestemmingen. Hierdoor kan het transport efficiënter plaats vinden. Dus ook voor al uw grote en kleine logistieke vraagstukken kunt u bij Smits terecht.