Simpelweg de juiste condities

Certificeringen

Certificaten en keurmerken

Smits werkt voortdurend aan kwaliteit. Hierdoor beschikt zij over onderstaande certificaten:

SKAL Certificaat

Smits Transport en Logistiek heeft het SKAL keurmerk behaald. Ieder bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet hiervoor door ons gecertificeerd zijn. Het SKAL keurmerk toont aan of een organisatie aan al deze regelgeving voldoet. Omdat wij in het bezit zijn van deze kwalificatie weet u bij ons altijd zeker dat uw goederen ook na transport en distributie de biologische status behouden. Zo behouden ze hun toegevoegde waarde en kunt u zorgeloos zakendoen in een groeiende markt.

Download hier het certificaat

BRC Certificaat

Met een ondertitel

Om kwaliteit te waarborgen beschikken we over het voedselveiligheidscertificaat BRC Storage and Distribution. De HACCP basisprincipes zijn hierin verankerd. Al onze medewerkers werken volgens deze strenge norm en zijn zich bewust van de eisen die dit certificaat aan hun werkzaamheden stelt.
Download hier het certificaat

AEO Certificaat

Smits Transport en Logistiek heeft het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging behaald. AEO staat voor Authorised Economic Operator. Het certificaat biedt allerlei voordelen op het gebied van douanezaken. Zo zijn er minder fysieke en administratieve controles waardoor de afhandeling van de douaneprocedures sneller verloopt. Dit heeft als voordeel: minder logistiek oponthoud en lagere administratieve lasten. Dit is niet alleen voordelig voor ons, maar zeker ook voor de klant. Tevens biedt een AEO-certificaat garantie voor een transparant goederenbeleid en een gezonde financiële status.
Download hier het certificaat